Scandic The Mayor

Charmerende festlokaler midt i pulserende kulturby

70 gæsterSpisende
Marlene Kristensen

Marlene Kristensen

Hoteldirektør

Ring 20 66 36 91Og få hjælp til din booking

Velkommen til Scandic The Mayor i hjertet af Aarhus. Er du på udkig efter charmerende lokaler med en central placering midt i den pulserende kulturby? Så er det her, du skal holde et brag af en fest.

Scandic The Mayor ved, at man til en ganske særlig anledning skal bruge ganske særlige rammer. Derfor har de deres helt egen Restaurant GÄST, der står for al forplejning til de mange fester og sikrer derfor, at alting er af højeste klasse. Restaurant GÄST er GÄSTFRIHED, PASSION OG VELSMAG.  Det er lysten til at skabe den gode oplevelse med sæsonbestemte råvarer, altid med omtanke for den gode smag og bæredygtighed, det er passion for mad. Her udvikles nye madretter, da teamet tillader nysgerrighed og udfordring i en uformel atmosfære, det er hvad der driver dem, og du vil derfor opleve, at restaurant GÄST ikke kan sættes i nogen madbås. Restauranten er beliggende på stueetagen i dejlige lyse lokaler med en hyggelig atmosfære.

Aktiviteter

Hos Scandic The Mayor tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan benytte i forbindelse med dit ophold. De udvalgte aktiviteter afhænger dog af, hvilket Scandic hotel du besøger. Dog har du mulighed for at kontakte Scandic The Mayor, hvor I sammen kan planlægge en dag fuld af skønne aktiviteter.

Hotellet er i gåafstand til både Aarhus Hovedbanegård, Musikhuset og Rådhuset. Når du træder ud af hotellets døre, befinder du dig tæt på en række spændende aktiviteter, som I kan lave i forbindelse med jeres kommende selskab på Scandic The Mayor. Kun et stenkast væk finder du ARoS, som er ideelt for de kultur og kunst interesserede. Ønsker i aktiviteter, der involverer mere luft og natur, så kan I med fordel gå ned og se den nye havnefront, som er fyldt med unikke arkitektoniske bygninger.

Overnatning

Efter festen kan du roligt slappe af og nyde roen på et af deres 162 værelser, hvoraf størstedelen er nyrenoverede i enkel og moderne stil. Hver etage har sit helt eget udtryk og er indrettet med lækre kvalitetsmøbler fra danske designere og producenter. Efter en god nats søvn kan du stå op frisk og veludhvilet og starte dagen med udsigt til deres rolige gård, den smukke Rådhuspark eller se byen vågne på livlige Park Allé.

Bæredygtige tiltag

Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.

Vi har ambitiøse mål for fremtiden:

 • Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
 • Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
 • Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
 • Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)

3 forskellige

Prispakker

 • Aftenselskab 1

  950 kr. pr. kuvert

 • Aftenselskab 2

  1.195 kr. pr. kuvert

 • Aftenselskab 3

  1.295 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

7 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser162

Lokation

Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus C, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark