Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Scandic Palace

Eksklusivt konferencehotel

1-50 gæsterSiddende
Line Holm

Line Holm

Konferencechef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Konferencehotellet er placeret centralt i København med udsigt udover Rådhuspladsen. På konferencehotellets Executive Meeting Floor kan du afholde møder, der går over i historien. Her er kælet for alle detaljer og deres tre eksklusive mødelokaler er indrettet til at matche netop dine behov. I disse eksklusive mødelokaler i hjertet af København kan du nyde en særlig stemning, stolenes suveræne komfort, behagelige belysning og velfungerende AV-udstyr.

Mad og drikke

Køkkenet forkæler med velsmagende råvarer og mødeforplejningen er tilberedt fra bunden og med respekt for bæredygtighed og dyrevelfærd. Forplejningen har fokus på at sikre den gode energi, bidrage med et break af nydelse, samt inspirere til sublime resultater når i fortsætter mødet bagefter.

Mødelokaler

Konferencehotellets Execute Meeting Floor er designet af den internationale anerkendte arkitekt Anton Rosen, der er en ener i dansk art, Nouveau. Alle 3 lokaler er indrettet med eksklusivt design og velvalgt til eksklusive møder mellem passionerede mennesker, hvor udstyret, omgivelserne og forplejningen er i top.

 • Flora 1: Op til 50 personer
 • Flora 2: Op til 14 personer
 • Flora 3: Op til 14 personer

Aktiviteter og teambuilding

Hos konferencehotellet tilbyder de spændende og anderledes mødeaktiviteter, som du og dine deltagere kan nyde godt af. Disse aktiviteter har til formål at styrke relationen og kommunikationsevnen mellem dine deltagere på en lidt anderledes men spændende facon.

Overnatning

Konferencehotellet er præget af luksuritet. Deres 169 værelser har et stilfuldt design med smukke detaljer og en unik velbevaret arkitektur. Alle værelserne har udsigt over København, og på flere af dem er der privat balkon med udsigt udover Rådhuspladsens fænomenale arkitektur og byliv.

De tilbyder forskellige værelser og suiter, der kan tilfredsstille dit individuelle behov. For eksempel kan man på Executive Floor på 5. etage finde hotellets eksklusive VIP-område med moderne suiter og tagterrasse på alle værelser.

Yderligere kan alle hotellets gæster benytte deres moderne fitnessfaciliteter eller leje en af hotellets mange cykler til en oplevelsesrig tur rundt i Københavns smukke by.

Transport

Konferencehotellets beliggenhed kan faktisk ikke være bedre. Fra hotellet kan man gå til alt i København som bl.a. gågaden "Strøget", museer og gallerier, er kun 5 minutter væk. Københavns Hovedbanegård ligger kun 500 meter fra hotellet og skal du til/fra Kastrup Lufthavn tager det blot 15 min. med taxa.

Bæredygtige tiltag

Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.

Vi har ambitiøse mål for fremtiden:

 • Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
 • Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
 • Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
 • Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)

4 forskellige

Prispakker

 • Halvdagsmøde

  fra 849 kr. pr. kuvert

 • Dagsmøde

  fra 959 kr. pr. kuvert

 • Heldagsmøde

  fra 1.309 kr. pr. kuvert

 • Konferencedøgn

  fra 1.995 kr. pr. kuvert

3 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser8
 2. Dobbeltværelser161

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Metrostation: Rådhuspladsen
86 m
Togstation: Københavns Hovedbanegaard
750 m
Lufthavn: Kastrup Lufthavn
7.9 km

Lokation

Rådhuspladsen 57, 1550 København V, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark