-------
Dato
gæster

Rosenholm Slot

Fantastiske festlokaler i eventyrlige og historiske rammer

1-120 gæsterSpisende

Anna Maria Falch Kroer

Eventmanager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Ønsker I at holde jeres begivenhed i eventyrlige og historiske rammer, så er Rosenholm Slot den perfekte mulighed. Slottet befinder sig i unikke og naturskønne omgivelser blot 25 minutter fra Aarhus. Rosenholm Slot har mange års erfaring med at afholde alle former for fester, lige fra bryllup, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde.

Lokaler på Rosenholm Slot

Når I holder selskab hos os på Rosenholm Slot, giver dette fortryllende sted jer uendelige muligheder for at arrangere netop jeres drømme fest. I kan eksempelvis byde på en velkomstdrink udenfor i slottets naturskønne park, slotsgården eller i den smukke vinterstue. Herefter kan I trække ind i slottes overdådige riddersal, hvor middagen vil foregå. Ridderesalen egner sig godt både til mindre men også de størrere selskaber, da salen kan rumme op til 120 gæster. Uanset hvilken begivenhed i ønsker at fejre, vil der blive dækket flot op med smukt service, sølvkandelabre samt damaskduge. I samarbejde ved vores talentfulde personale vil vi tage hånd om jeres ønsker vedrørende dekorationer, bordpynt osv. 

Personalet står klar med rådgivning

Rosenholm Slots dygtige kok og øvrige personale står klar til at rådgive jer ift. selskabsmenuen, vine, dekorationer mm. Fortæl dem gerne om jeres ønsker hertil, så de kan arrangere en uforglemmelig fest, der matcher jeres drømme. Vores kok vil i samarbejde med jer sammensætte en lækker menu med årstidens bedste råvarer og hans store ekspertise. Vi vil med andre ord garantere, at I og jeres gæster får en fantastisk oplevelse i forbindelse med jeres fest på Rosenholm Slot.

Øvrige Aktiviteter 

Vi har på Rosenholm Slot igennem året mange andre aktiviteter og events. Vores største og årlige event er det smukke og ekstremt hyggelige julemarked, som vi afvikler sammen med vores dygtige samarbejdspartner CHP event. Julemarked ligger traditions tro i de to første weekender i november og bliver besøgt af over 20.000 glade jule gæster. Den skønne slotspark har også dannet ramme omkring andre storslået events som livsstilsmesser, klimamesser og spirituelle ophold. Yderliger har vi også disse tilbagevendene begivenheder/ events på slottet og parken Rosenholmløbet, trylleslottet samt vores spændende VIP rundvisninger som kan bestilles året rundt. Vi har også en række mindre arrangementer så som teater, koncerter og fordrag som fylder slottet med masser af god stemning og liv. Endvidere har vi også et fast samarbejde med Red Bull Conquer the Castle, hvor deltagerne får oplevelsen af at erobre Rosenholm Slot. Det er en 4 km lang rute, hvor man skal nedbryde og forcere slottets forsvarsmekanismer bestående af mere end 20 barske forhindringer, inden du kan plante sejrsflaget på slottets grund. Det er kun fantasien der sætter grænser for de uendelige muligeheder der er for at arrengere anderledes oplevelser på slottet. Eventet bliver afholdt i starten af Oktober. 

Overnatningsmugligheder

I slotsparken ligger baronessens idylliske enkesæde. Som nu er indrettet til en skøn feriebolig hvor der er mulighed for overnatning. Huset har 5 dejlige dobbeltværelser med eget toilet og bad. Derudover indeholder boligen et stort lyst køkkenalrum, en hyggelig tv stue og i den sideliggende bygning finder i aktivetetshuset med blandt andet spabad og sauna. 

Skulle der være behov for at have flere overnattende gæster så findes der andre overnatningsmuligheder i nærområdet evt. Den Gamle Kro i Hornslet kun 2,2 km her fra. Slottets personale står klar til at hjælpe jer med råd og anbefalinger, såfremt I har brug for dette.

Slottet generalt

Rosenholm Slot er opført i 1559 af Jørgen Rosenkrantz og stedet er et af de mest velbevaret renæssancehuse i Danmark. Den smukke og eventyrlige hovedbygning har altid været samlingspunkt for farmilien og er Danmarks ældste slægtsgård. Når du ankommer til stedet bliver du modtaget af de smukke gamle træer, der følger dig op af allén, langs voldgraven til parken og den prægtige hovedbygning. Rosenholm er unik med det historiske interiør, de fantastiske gobeliner og gyldenlæddertapetet fra 1700 tallet. I samspil med den imponerende barok-park , tilbyder vi autentiske og historiske rammer som skaber en unik og nærmest magisk stemning.

Når i besøger os på Rosenholm Slot står vil altid klar til at hjælpe jer. Vores servicemindet personale vil med deres mange års erfaring rådgive og vejlede jer på bedste vis. 

3 forskellige

Prispakker

  • Firmafest

    1.250 kr. pr. kuvert

  • Selskabsmenu

    1.450 kr. pr. kuvert

  • Bryllupsfest

    1.950 kr. pr. kuvert

2 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser5

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Den Gamle Kro i Hornslet
2.2 km

Lokation

Rosenholmvej 119, Rosenholm, 8543 Hornslet, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark