-------
Dato
gæster

Rosenholm Slot

Fantastiske møde- og konferencelokaler i unikke og naturskønne omgivelser

1-120 gæsterSiddende

Anna Maria Falch Kroer

Eventmanager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Skal I holde jeres næste firmaarrangement i unikke og naturskønne omgivelser, så er Rosenholm Slot en god mulighed. Slottet har eventyrlige og historiske rammer og befinder sig blot 25 minutter fra Aarhus. Uanset om I skal holde et møde, konference, jubilæum eller et andet firmaarrangement, kan Rosenholm Slot glædeligt arrangere det for jer.

Mødelokaler og faciliteter

Når man skal holde et arrangement på Rosenholm Slot bliver hele slottet taget i brug, og I har dermed hele slottet for jer selv. Det giver jer mulighed for eksempelvis at afholde mødet eller konferencen i én sal og forplejning og pause i en anden sal. Desuden har I også rig mulighed for at benytte deres store udearealer i pauserne, såfremt vejret tillader det. Uanset om I er få eller mange deltagere til mødet, har slottet sale, som kan passe til ethvert arrangement. Slottet kan tilbyde deres fantastiske riddersal, som kan rumme op til 120 personer, og derfor egner sig godt til større arrangementer. Af mindre sale har de deres vinterstue, rokoko- og havestue, som egner sig til de lidt mindre arrangementer. Salene vil have AV-udstyr til rådighed, såfremt I har brug for dette til mødet. I forhold til bordopsætning og lignende er I meget velkommen til at høre personalet om særlige ønsker eller behov.

Forplejning til mødet

Rosenholm Slots dygtige kokke sammensætter glædeligt en menu til jer, såfremt I ønsker forplejning i forbindelse med jeres møde eller konference. De vil meget gerne høre nærmere, såfremt I har nogle særlige behov og ønsker til forplejningen, så der bliver sammensat den rette menu til jer. Såfremt I skal afholde en anden form for firmaarrangement, hvor I foretrækker en selskabsmenu, så kan de naturligvis også imødekomme det og tilbyde deres råd og anbefalinger, såfremt I ønsker dette.

Aktiviteter

Endvidere har gæsterne på Rosenholm Slot oftest før, under og efter mødet inkluderet sjove og aktive teambuildingaktiviteter. Mulighederne er uendelige og Rosenholm Slot samarbejder med mange eksterne samarbejdspartnere, der kan arrangere alt fra aktiviteter på vandet, i luften og i naturen. Rosenholm Slot har faktisk arrangeret Red Bull Conquer the Castle, hvor deltagerne får oplevelsen af at erobre Rosenholm Slot. Det er en 4000 meter lang rute, hvor man skal nedbryde og forcere slottets forsvarsmekanismer bestående af mere end 20 barske forhindringer, inden du kan plante sejrsflaget på slottets grund. Eventet afholdes i starten af oktober. 

Overnatningsmuligheder

Ønsker I at overnatte i forbindelse med jeres firmaarangement, så ligger slotboligen Enkesædet lige ved siden af slottet. Boligen indeholder fem skønne dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Desuden omfatter boligen en stor stue, køkkenalrum, jacuzzi samt sauna. Gør slottet opmærksom, såfremt I ønsker at leje et eller flere værelser i Enkesædet. Såfremt I er flere, der ønsker at overnatte, udover dem der kan være i slotboligen, så tilbyde de også andre overnatningsmuligheder tæt på slottet. Slottets medarbejdere står klar til at hjælpe jer med råd og anbefalinger, hvis I har brug for det.

3 forskellige

Prispakker

  • Halvdagsmøde

    1.250 kr. pr. kuvert

  • Dagsmøde

    1.250 kr. pr. kuvert

  • Heldagsmøde

    1.250 kr. pr. kuvert

3 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Dobbeltværelser5

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Den Gamle Kro i Hornslet
2.2 km

Lokation

Rosenholmvej 119, Rosenholm, 8543 Hornslet, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark