Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Restaurant Kongelunden

Gastronomiske mødeoplevelser i stemningsfyldte lokaler

1-160 gæsterSiddende
Gitte & Jørgen

Gitte & Jørgen

Indehavere

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Restauranten ligger centralt placeret i udkanten af den lille by Skærup. Der er altså nem adgang til restauranten og dets mødelokaler uanset om du kommer i bil eller offentlig transport. Der er flot udsigt ud over landskabet fra de terrasser, der omgiver restauranten. På terrassen nydes eftermiddagskaffen og den smukke natur tages ofte i brug til en walk-and-talk.

Der tilbydes gastronomiske oplevelser i deres flotte og lyse mødelokaler. Mødelokalerne rummer op til 160 gæster, og de tilbyder et mindre udvalg i av-udstyr såsom overheadprojektor. De serverer gourmetforplejning og sætter en ære i at give dig og dine deltagere den bedste mødeoplevelse. Forplejningen tager udgangspunkt i de gode danske råvarer og er påvirket af den iderigdom og kreativitet som de udenlandske traditioner byder ind. Uanset, hvilke ønsker I har til forplejningen, så kan de lave en løsning, der passer til jeres ønsker og budget.

3 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Egen drikke tilladt
  2. Egen mad tilladt
  3. Inklusiv mad & drikke
  4. Kan imødekomme allergier
  5. Veganske menuer
  6. Vegetariske menuer
  7. Vin kan medbringes ved proppenge

Lokation

Nederbyvej 15, Skærup, 7080 Børkop, Danmark

Vilkår og betingelser for Restaurant Kongelunden

Pris- og afregningsvilkår

Stigende råvarepriser gør det nødvendigt én gang om året i januar måned at efterse deres menukort, og regulere priserne såfremt stigninger har fundet sted. Undtaget er eventuelle afgifts- og momsstigninger som følger finansloven.

Møder i huset kan afregnes samme dag eller Restaurant Kongelunden fremsender en faktura, der skal betales netto kontant inden 8 dage efter modtagelse af faktura. Herefter beregnes og pålægges renter af det skyldige beløb med 1,5 % pr. påbegyndt 30 dages overskridelse.

Ved arrangementer over 80 personer forbeholder de sig ret til at opkræve op til 50% af den forventede slutregning til betaling senest på dagen for arrangementet. Samlet faktura, fratrukket det indbetalte beløb, fremsendes herefter til betaling netto kontant inden 8 dage efter modtagelse.

Tidsfrister

For at I sammen kan sikre at mødet bliver så vellykket som overhovedet muligt, beder Restaurant Kongelunden dig venligst overholde nedenstående tidsfrister:

Senest 30 dage før festens afholdelse beder de dig venligst kontakte dem for en mødeaftale. De skal have aftalt følgende detaljer:

Ca. antal deltagereForplejningBordopstilling samt av-udstyr

Senest tirsdag før arrangementets afholdelse beder de dig kontakte dem med det endelige og bindende deltagerantal. (Se venligst justerings- og annulleringsbetingelser længere nede).

Senest torsdag kl. 12.00 før arrangementet skal de have en bordplan.

Lokalereservationsgebyr

I forbindelse med bestilling fremsender de en ordrebekræftelse og opkrævning på depositum på kr. 2000,-. Depositummet er en gensidig bekræftelse på reservationen og skal betales inden 8 dage. Depositummet fratrækkes 100% den endelige regning.

Annulleres mødet tidligere end 4 måneder fra arrangementsdatoen tilbagebetales beløbet fratrukket kr. 500,- i administrationsgebyr. Annulleres mødet senere end 4 måneder fra arrangementsdatoen tilbagebetales beløbet ikke, men dækker administration, hidtidig planlægning og tab.

Justerings- og annulleringsbetingelser

Nedjustering indtil 10% af deltagerantallet kan indtil tirsdagen før arrangementets afvikling ske omkostningsfrit.

Ved møder i huset på under 20 kuverter skal der afregnes for minimum 20 deltagere.

De er medlem af Horesta – brancheforeningen for hotel-, restaurant- og turisterhverv. Ved afbestilling af møder henholder de sig til Horestas gældende regler.

Annullering skal altid ske skriftligt pr. e-mail eller anbefalet brev.

Generel information

Alle drikkevarer i forbindelse med arrangementet skal købes hos Restaurant Kongelunden.

Rygning i Restaurant Kongelunden er desværre ikke tilladt. Fra den 15. August 2007 må der ikke længere ryges indendørs på danske arbejdspladser – hverken offentlige eller private. De følger selvfølgelige den beslutning, og derfor er de nødt til at henvise rygere til den friske luft udenfor, når der skal ryges. Skulle der falde en dråbe vand, må rygerne låne deres paraplyer, der står ved udgangene.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark