-------
Dato
gæster

Restaurant Kongelunden

Gastronomiske oplevelser i stemningsfyldte lokaler

1-160 gæsterSpisende
Gitte & Jørgen

Gitte & Jørgen

Indehavere

Ring 20 66 36 91Og få hjælp til din booking

På denne restaurant får du en gastronomisk oplevelse i flotte og stemningsfyldte lokaler. De serverer gourmetmad i hyggelige rammer og sætter en ære i at give dig og dine gæster den bedste oplevelse – fra første kontakt til den sidste gæst er taget hjem.

Her dyrker de nemlig de gastronomiske traditioner, vi har her i landet. Et køkken, der er rigt inspireret af vores gode danske råvarer og påvirket af den idérigdom og kreativitet, som de bedste udenlandske traditioner byder ind med.

Maden indtages i stemningsfyldte lokaler, der giver ideelle rammer for fester med op til 160 spisende gæster. De har indrettet restauranten med festsal og terrasser, så dine gæster har masser af muligheder for at få en hyggelig oplevelse.

Børnevenlig beliggenhed

Restauranten ligger smukt og centralt placeret i udkanten af den lille by Skærup. Lige ved legeparken og med flot udsigt ud over landskabet fra de terrasser, der omgiver restauranten.

2 forskellige

Prispakker

 • Festarrangement

  788 kr. pr. kuvert

  Minimum 20 gæster

 • Julemenu

  530 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

3 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Egen drikke tilladt
 2. Egen mad tilladt
 3. Inklusiv mad & drikke
 4. Kan imødekomme allergier
 5. Veganske menuer
 6. Vegetariske menuer
 7. Vin kan medbringes ved proppenge

Lokation

Nederbyvej 15, Skærup, 7080 Børkop, Danmark

Vilkår og betingelser for Restaurant Kongelunden

Når musikken stopper

Musikken stopper altid når natmaden serveres. Dette gælder også jukeboks. Natmaden serveres senest kl. 02:30. Ønsker du at arrangere mere end 2 musikere, så bør du kontakte Restaurant Kongelunden, så I kan få aftalt opsætning og sammen sikre plads nok til både musikken og gæsterne.

Pris- og afregningsvilkår

Stigende råvarepriser gør det nødvendigt én gang om året i januar måned at efterse deres menukort, og regulere priserne såfremt stigninger har fundet sted. Undtaget er eventuelle afgifts- og momsstigninger som følger finansloven.

Arrangement i huset kan afregnes samme dag eller Restaurant Kongelunden fremsender en faktura, der skal betales netto kontant inden 8 dage efter modtagelse af faktura. Herefter beregnes og pålægges renter af det skyldige beløb med 1,5 % pr. påbegyndt 30 dages overskridelse.

Ved arrangementer over 80 personer forbeholder de sig ret til at opkræve op til 50% af den forventede slutregning til betaling senest på dagen for arrangementet. Samlet faktura, fratrukket det indbetalte beløb, fremsendes herefter til betaling netto kontant inden 8 dage efter modtagelse.

Tidsfrister

For at I sammen kan sikre at festen bliver så vellykket som overhovedet muligt, beder Restaurant Kongelunden dig venligst overholde nedenstående tidsfrister:

Senest 30 dage før festens afholdelse beder de dig venligst kontakte dem for en festaftale. De skal have aftalt følgende detaljer:

Ca. antal deltagereMenu samt vineBordopstilling samt farver på duge og bordpyntEventuel musik

Senest tirsdag før arrangementets afholdelse beder de dig kontakte dem med det endelige og bindende deltagerantal. (Se venligst justerings- og annulleringsbetingelser længere nede).

Senest torsdag kl. 12.00 før arrangementet skal vi have en bordplan.

Lokalereservationsgebyr

I forbindelse med bestilling fremsender de en ordrebekræftelse og opkrævning på depositum på kr. 2000,-. Depositummet er en gensidig bekræftelse på reservationen og skal betales inden 8 dage. Depositummet fratrækkes 100% den endelige regning.

Annulleres selskabet tidligere end 4 måneder fra arrangementsdatoen tilbagebetales beløbet fratrukket kr. 500,- i administrationsgebyr. Annulleres selskabet senere end 4 måneder fra arrangementsdatoen tilbagebetales beløbet ikke, men dækker administration, hidtidig planlægning og tab.

Justerings- og annulleringsbetingelser

Nedjustering indtil 10% af deltagerantallet kan indtil tirsdagen før arrangementets afvikling ske omkostningsfrit.

Ved selskaber i huset på under 20 kuverter skal der afregnes for minimum 20 voksne plus eventuelle børn.

De er medlem af Horesta – brancheforeningen for hotel-, restaurant- og turisterhverv. Ved afbestilling af selskaber henholder de sig til Horestas gældende regler.

Annullering skal altid ske skriftligt pr. e-mail eller anbefalet brev.

Generel information

Alle drikkevarer i forbindelse med arrangementet skal købes hos Restaurant Kongelunden.

Hvis du har ønske om selv at medbringe kage e. lign. til kaffen efter middagen, skal det aftales med dem i forbindelse med planlægningen. Medbragt kage til kaffearrangement før middagen afregnes med kr. 15,- pr. kuvert (se i øvrigt menukort).

Der tillægges et rengøringsgebyr på kr. 500,- såfremt der bruges konfetti inden- og/eller udenfor restauranten.

Rygning i Restaurant Kongelunden er desværre ikke tilladt. Fra den 15. August 2007 må der ikke længere ryges indendørs på danske arbejdspladser – hverken offentlige eller private. De følger selvfølgelige den beslutning, og derfor er de nødt til at henvise rygere til den friske luft udenfor, når der skal ryges. Skulle der falde en dråbe vand, må rygerne låne deres paraplyer, der står ved udgangene.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark