Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

One Event Designers

Kenneth Nielsen

Kenneth Nielsen

Indehaver, kenneth@oneeventdesigners.dk

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

One Event Designers er et eventbureau, der kommer med komplette løsninger, uanset om du skal holde reception, teambuilding, forkæle en håndfuld medarbejdere, holde en stor personalefest/julefrokost og alt derimellem. De arrangerer altså firmafester, men også hele dage eller weekender, der står i virksomhedens tegn. Alt efter ønsker og præferencer, kan de sammensætte festlighederne om aftenen og med sjove aktiviteter om dagen.

One Event Designers har mere end 20 års erfaring med at tænke ud af boksen og designe anderledes events for en lang række store og små virksomheder i hele Danmark. De er et aarhusiansk eventbureau, men de opererer i hele Danmark, fra Skagen til København. Trækker udlandet? Så klarer de også den.

De er med hele vejen

Hos One Event Designers har de ikke nogle færdigpakkede løsninger. De skræddersyer altid de arrangementer de assisterer i at afholde. De er professionelle i deres tilgang og samtidig også kreative og punktlige helt ind til benet. De bruger derfor også megen tid på at lytte og sætte sig ind i din virksomheds kerneværdier og DNA.

Kort fortalt sørger de for alt fra ideerne til planlægningen og til afvikling af selve dagen. Du og dine kollegaer skal blot møde op og have det sjovt sammen. De har en proces bestående af 6 steps, de gør brug af for at sikre et godt og vellykket event. Processen indeholder:

 1. Introduktionsmøde
 2. Ideer og koncept
 3. Oplæg & tilbud
 4. Planlægning og koordinering
 5. Afvikling af event
 6. Evaluering & feedback

Aktiviteter & teambuilding

One Event Designers skaber ikke kun fester, de kan også stå for et hav af forskellige oplevelser, aktiviteter og teambuilding. Af eksempler kan nævnes Land Rover, lerdueskydning, kanorace og stump – som alle gæster på skift skal igennem, mens en camp med forfriskninger sørger for, at ingen er tørstige eller sultne mellem aktiviteterne. Kombiner dette med en fest om aftenen, og du og dine kollegaer vil få en dag, I ikke glemmer lige foreløbig.

Lokation og scenografi

Har du brug for hjælp eller inspiration til lokation og scenografi, så kan One Event Designers også hjælpe dig. De kan transformere gamle lader, lagerbygninger og kedelige kantiner til et festfyrværkeri, der passer til lige netop dit arrangement. Underholdningen kan de også sørge for, da de er i tæt samarbejde med en række musikere, DJ’s, komikere osv, som kan deres kram til fulde.

Unikke lokaler på JVB

One Event Designers er medejer af Smagsrummet. Smagsrummet er et eventsted, hvor One Event Designers kan tilbyde lækre og unikke lokaler. Smagsrummet har til huse på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, hvor de er omgivet af den smukkeste natur. Smagsrummets 180 kvm kan transformeres, så udtrykket matcher dine ønsker. Det gør de bl.a. med deres 20 meter lange projekterings væg, hvor der kan køre video, billeder og animationer som er tilpasset arrangementets type. I Smagsrummet holdes både arrangementer med fx vinsmagning for en mindre gruppe mennesker, netværksmøder, aktivitetsdage, foredrag, dinner og fest med musik og bar. Der er plads til 120 spisende gæster og op til 200 stående.

1 forskellige

Eksempler på større events

 • Sommerfest med teambuilding

  Kontakt for pris

  Minimum 50 gæster

Faciliteter

 1. Pladser med ladestander2

6 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Kundeudtalelser

Geografiske områder

Hele Danmark
Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark