Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Metalskolen

Moderne møde- og konferencelokaler i skønne omgivelser

2-200 gæsterSiddende
Lise Jakobsen

Lise Jakobsen

Bookingchef

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Konferencecenteret ligger gemt i de skønneste naturlige omgivelser i Jørlunde med skøn udsigt til Buresøen. Konferencecenteret er en kursusejendom på hele 10.000 m2 med en omkringliggende park på 42 tønder naturfredet jord. Den store ejendom giver utallige af muligheder, omend du skal afholde et dagsmøde, et kursus, en konference, et konferencedøgn eller noget helt andet - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Moderne møde- og konferencelokaler

Konferencecenteret tilbyder et stort udvalg af skønne og moderne møde- og konferencelokaler med udsigt til den smukke natur. Møde- og konferencelokalerne kommer i flere størrelser og forskellige rammer, hvor det største lokale kan rumme op til 200 deltagere. Alle lokalerne er udstyret med moderne IT-udstyr, og giver et skønt naturligt lysindfald grundet de store vinduer samt et godt indeklima hele dagen. Ved konferencecenteret har de alt, hvad du behøver for at afholde et succesfuldt møde eller konference.

Skøn forplejning

De dygtige kokke hos konferencecenteret står glædeligt klar til at sammensætte en skøn forplejning efter dine ønsker. Her er der fokus på sæsonens bedste råvarer kombineret med kvalitet og æstetik, så du kan forkæle dine deltagere med en udsøgt menu udover det sædvanlige. Såfremt du har nogle særlige ønsker, bliver der selvfølgelig taget hensyn til det.

Teambuilding aktiviteter

Konferencecenteret tilbyder en række spændende og sjove teambuilding aktiviteter, som du med fordel kan inddrage i dagens program. Her er der fokus på kommunikation, samarbejde, strategi samt kreativitet, som har til formål at styrke sammenholdet og motivationen på arbejdspladsen. Personalet er fleksible og står altid klar med gode råd til valg af spændende teambuilding aktiviteter.

Overnatning & parkering

Såfremt du har planlagt et længerevarende arrangement, er der rig mulighed for at overnatte på ét af konferencecentrets skønne 135 værelser. Alle værelserne er moderne og nyistandsatte og har skøn udsigt til naturen. Derudover er der mulighed for at parkere helt gratis på Metalskolens private parkeringsområde.

5 forskellige

Prispakker

 • Dagsmøde

  695 kr. pr. kuvert

 • Aftenmøde

  695 kr. pr. kuvert

 • 9-9 møde

  1.720 kr. pr. kuvert

 • Max Bæhring 9-9 møde

  2.020 kr. pr. kuvert

 • 1½ døgnsmøde

  2.350 kr. pr. kuvert

9 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser115
 2. Dobbeltværelser20

3 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Busstop:
1.3 km
Togstation:
7 km

Lokation

Slagslundevej 13, Jørlunde, 3550 Slangerup, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark