Lorentzen Event

Det kan være en stor mundfuld at planlægge et event, og her står Lorentzen Event glædeligt klar, til at hjælpe dig med planlægningen. Lorentzen Event kan være behjælpelig med planlægningen af din privat- eller firmafest, uanset om der er tale om et større eller mindre event. De samarbejder med dygtige kokke, som alle besidder hver sin spidskompetence, så du kan være sikker på, at I finder den bedste kok, der kan sammensætte en menu præcis efter dine ønsker.

Lorentzen Event kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

  • Planlægning og budget
  • Finde den rette lokation
  • Finde lækkert mad & dygtigt serveringspersonale
  • Invitationer, borddækning, blomster mm.
  • Bartender, DJ, livemusik eller anden ønskede underholdning
De imødekommer dine ønsker

Hos Lorentzen Event tilbyder de ikke færdigpakkede løsning, da ingen events er ens. I stedet kan hun tilbyde 2 pakkeløsninger, som du kan vælge mellem, alt afhængigt af hvor meget ansvar du ønsker, at Lorentzen Event skal have i forbindelse med planlægningen. Lorentzen Event kan både stå for dele af planlægningsprocessen eller stå for hele planlægningsprocessen, så du ikke behøver at tænke på det.

Pakkeløsning 1

Her kan du booke Lorentzen Event time for time, hvor de hjælper dig med alt det praktiske. Det kan eksempelvis være at få styr på indkøbslisten, gæstelisten, borddækningen, blomsterarrangement eller andet efter dine ønsker.

Pakkeløsning 2

Her kan du booke Lorentzen Event, hvor de arrangerer hele festen fra start til slut, så du ikke skal tænke på den mindste ting i forbindelse med planlægningen af dit event. Såfremt du har nogle særlige ønsker, tager de selvfølgelig højde for det, når de planlægger dit event.

Første møde er gratis og uforpligtende

Hos Lorentzen Event får du det første møde helt gratis og uforpligtende. Formålet med mødet er, at du får et indblik i, hvad Lorentzen Event kan være behjælpelig med i forhold til planlægningen af dit event, og derefter aftaler i hvilken pakkeløsning, du ønsker at benytte.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark