Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Karpenhøj Naturcenter

Uforglemmelige fester i smukke omgivelser

5-300 gæsterSpisende
Karen Thingstrup

Karen Thingstrup

Daglig leder

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Naturcentret er et smukt placeret på den sydlige spids af Nationalpark Mols Bjerge. Her skaber vores gule gård en unik ramme om dit næste arrangement i naturskønne omgivelser. Vi har 30 års erfaring med at få usædvanlige arrangementer og fejringer til at ske og har derfor en bred forståelse for, hvad der kræves af en uforglemmelig og fantastisk fest. Hos naturcentret er du garanteret et professionelt personale og noget af Danmarks smukkeste natur, som tilsammen sætter den perfekte ramme for din fejring.

Mad til festen

De dygtige bålkokke på naturcentret står klar til at sammensætte den skønneste menu til jeres fest. Her er der fokus på sæsonens bedste råvarer, så du kan forkæle dine gæster med en skøn og smagsfuld madoplevelse. Vi laver gerne maden for jer, men vi vil allerhelst lave den SAMMEN med jer. Med fødderne solidt plantet i vores populære koncepter Vildmarksgourmet og Vildmarksbrunch, skaber vi en uforglemmelig madoplevelse, som begynder med sankning af årtidens vilde urter og blomster, nørderi i, over og omkring bålet med smagfulde retter og til sidst selvfølgelig et veldækket bord under åben himmel - eller i et af vores overdækkede bålhuse eller indendørslokaler, hvis vejret byder på den slags. Der er ligeledes god plads under åben himmel, hvor vores max. kapacitet er 300 mennesker. Er der behov og interesse for det, hyrer vi gerne specialtelte fra Tentipi ind med plads til 200-300 siddende. Såfremt du har særlige ønsker til menuen, tages der selvfølgelig hensyn til det.

Bæredygtige tiltag

Vi samarbejder med lokale fødevareildsjæle som Trustrupgaard, Mols Kafferisteri, Ebeltoft Gårdbryggeri og Kalø Økologiske Landbrugsskole, og alle vores råvarer er udvalgt med fokus på økologi, årstid og bæredygtighed.

 

6 forskellige

Lokaler

Faciliteter

  1. Gruppeværelser14

7 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Fuglsøcentret
50 m
Fuglsø Kro
1000 m
Fuglsø Strand
1000 m
Sølballegaard
2 km
Aktiviteter og seværdigheder
Mols Bjerge Nationalpark
1 m
Tre Høje
2.5 km
Sletterhage Fyr
14 km
Kalø Slotsruin
15 km
Ebeltoft
15 km
Transportmuligheder og parkering
Busstop: Fuglsø
500 m

Lokation

Dragsmurvej 12, 8420 Knebel, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark