Professionel, landsdækkende eventrådgivning - og planlægning

Dino

Dino

Partner & Event Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Vi er et full-service og landsdækkende eventbureau, med ekspertise inden for en bred vifte af arrangementer. Det kan være alt fra det private arrangement, firmafesten, julefrokosten eller til dit firmas kick-off. Når du vælger os, som dit eventbureau, kan du læne dig tilbage, velvidende at de gør alt arbejdet fra dig - fra start til slut. De har nemlig erfaring med både planlægning, opsætning, afholdelse og oprydningen af arrangementer. 

Branche forståelse

Med dygtige og motiverede medarbejdere og en stor forståelse for branchen forsøger vi at være nytænkende og innovative. Ved at etablere en forståelse for jeres forventninger og behov, samt det arrangement I ønsker, tilbydes et møde, som skal skabe grundlaget for et godt samarbejde. Herfra skræddersyes rammerne for jeres event, og vi koordinerer leverandører, opsætter aftaler, sørger for personalestyringen og budgetstyringen. 

Professionel eventrådgivning

Ønsker du at maksimere udbyttet af jeres events? Så kan eventrådgivning være yderst behjælpelig. Gennem analyse, planlægning og brug af forskellige redskaber, skabes et klart formål og et velfungerende flow for eventet. Når I vælger os som eventrådgivere så står de for:

  • En detaljeret projektplan
  • Eventprogram
  • Koordinering med leverandører
  • Budget (godkendt af jer)
  • Alle detaljer i aktiviteter 

Kundeudtalelser

Geografiske områder

Hele Danmark
Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark