-------
Dato
gæster

Hotel Årslev Kro

Hyggelige og autentiske festlokaler i skønne omgivelser

1-240 gæsterSpisende
Sanne Mondrup

Sanne Mondrup

Direktør

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Når mærkedage skal fejres, eller der skal festes for venner og bekendte, er hotellet og kroen her, det perfekte udgangspunkt. De tilbyder lækkert og veltillavet mad, som man kan nyde i et af de 6 hyggelige selskabslokaler på deres hotel. Når I holder jeres fest på hotellet, er alle priser inkl. lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer.

Personalet er altid parat til en festsnak og giver gerne gode råd om menu sammensætning, valg af vine m.v og stræber efter at kunne opfylde ethvert ønske. Når du vælger dem som festarrangør, vælger du også at kunne slappe af sammen med dine gæster. De sørger for det hele, og skaber de bedste mulige rammer for et succesrigt arrangement.

Når I vælger et helaftensarrangement på hotellet giver de endda værtsparret en gave i form af et gavekort for 2 personer til 1 overnatning inkl. kaffe/kage og middag til valgfri afbenyttelse på et af Danske hotellers 23 hoteller (gælder dog ikke konfirmationer).

Mad & gastronomi

De fokuserer meget på at lave veltilberedt mad af friske råvarer fra deres køkken, som derefter bliver serveret smukt og diskret af deres dygtige tjenere. Menu- og vinforslag kan selvfølgelig altid tilpasses jeres ønsker.

Hotellet byder på flere udendørs faciliteter, såsom grønt område, terrasse, udendørs borde og bænke, rygeskur samt fodboldbaner, gynger og en hyggelig natur sti ned til Lyngbygård å og kroens lille sø.

Overnatning

Hotellet har 40 enkelt- og dobbeltværelser, 32 motelværelser og 6 businessværelser. 16 af værelserne kan slås sammen til otte 2-rums familieværelser, hvilket gør dem velegnede til familier med større børn. Alle stedets værelser har eget bad/toilet, TV og gratis trådløst internet.

Bæredygtige tiltag

Hos Årslev kro bestræber vi os på at efterleve følgende tiltag:

Affalds sortering:

Vi affaldssorter følgende: Pap, plastik, hård plastik, dåser, glas, plastikflasker, DAKA mad og friture olie

Elforbrug:

Ny kold jomfru, nye ovne, ny isterning maskine, led lys, er i gang med sensor, nye udendørs lamper/hovedbygning til led lys,  slukker den en drikkevare køler i kælderen, skilte over alt og info til personalet om at slukke lyset.

Vandforbrug:

Vores nye badeværelser for vandhane med sensor, 32 nye toiletter med vandspare. Gamle toiletter er skruet ned i forbrug

Varme:

Har prøvet varmepumper og de fungerede ikke her. Er i gang med at søge om at få fjernvarme her ud.

Nye vinduer i salene vil hjælpe meget på at varmen ikke siver ud( er på renoverings ønske listen)

Madspild:

Togodtogo, tallerken servering til selskaber og til opholdsgæster, morgenbuffet fri for plastik og alt mad på mindre fade så vil fylder oftere op. 

Tørret blomster i restaurant. Det har vi haft i 2 år 

10 forskellige

Prispakker

 • Helaftensarrangement

  fra 882 kr. pr. kuvert

 • Festbuffet

  fra 349 kr. pr. kuvert

 • Brunch buffet

  399 kr. pr. kuvert

  Minimum 10 gæster

 • Konfirmationsmenu

  835 kr. pr. kuvert

 • Festmenu

  fra 499 kr. pr. kuvert

 • Mindehøjtidelighed

  fra 145 kr. pr. kuvert

11 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser78

Relevante steder i nærheden

Transportmuligheder og parkering
Busstop:
3.6 km
Togstation:
10.4 km

Lokation

Silkeborgvej 900, Årslev, 8220 Brabrand, Danmark

Vilkår og betingelser for Hotel Årslev Kro

Afbestilling

Af hele arrangementet skal ske skriftligt senest 6 uger før arrangementets afholdelse.

ved afbestilling af hele arrangementet senere end 6 uger før - opkræves godtgørelse på 65% af prisen for de bestilte ydelser.

ved afbestilling af hele arrangementet senere end 3 uger før - opkræves godtgørelse på 90% af prisen for de bestilte ydelser.

Reduktion af

Reduktion af antal på mere end 35% skal ske ved skriftlig meddelelse til hotellet senest 6 antal: uger før arrangementets afholdelse.

Antallet af deltagere kan reduceres med op til 35% ved skriftlig meddelelse til hotellet senest 3 uger før arrangementets afholdelse.

Antallet af deltagere kan reduceres med op til 10% ved skriftlig meddelelse til hotellet senest 3 dage før arrangementets afholdelse.

Generelt

Strejke, lockout, brandskade eller lignende skade, indskrænkninger i leverancer samt lignende uforudsigelige hændelser udenfor hotellets kontrol (Force majeure), berettiger hotellet til at hæve aftalen uden skadeserstatning af nogen art. Der tages sædvanligt forbehold overfor statsmagtsindgreb overfor hotelbranchen som f.eks. afgiftsændringer eller lignende, der berettiger hotellet til tilsvarende prisforhøjelser.

Bestilleren er overfor hotellet ansvarlig for dækning af diverse udgifter, selv om der betales individuelt, idet alle omkostninger, der ikke bliver betalt af de individuelle deltagere, automatisk debiteres hovedregningen. 

FaktureringHotellets priser er baseret på en samlet fakturering pr. arrangement.BetalingNetto kontant 8 dage. Priser er inklusiv 25% moms.

Bemærk Vi tilbyder individuelle afbestillingsregler, som kan tilpasses dit behov. Ring på tlf. 8626 0577 og hør nærmere.

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark