Full-service events på eksklusive lokationer

Natascha

Natascha

Junior Event Koordinator

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Vi er et professionelt full-service eventbureau, som både udvikler og arrangerer alt fra eksklusive firmajulefrokoster, skræddersyede events, uforglemmelige firmafester, effektiv teambuilding, samt store festival-oplevelser – vi kan klare det hele uanset, hvilket event du skal afholde. 

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchen og de ved derfor, hvad der kræves for at stable et fantastisk og succesfuld event på benene. Hos os stræber vi altid efter at levere et event, som især afspejler høj kvalitet, så du kan være sikker på at alle får en god oplevelse. 

Firmajulefrokost

Hvert år udbyder vi et stærkt program af firmajulefrokoster på Danmarks allerbedste hoteller, med topunderholdning, lækker mad i lange baner og god betjening fra veluddannet personale. Vores Firmajulefrokost, er Danmarks absolut største leverandør af kvalitets julefrokoster til dansk erhvervsliv! Vi afholder firmajulefrokoster på følgende eksklusive venues. d'Angleterre, Marriott Copenhagen, Radisson Blu Scandinavia, Scandic Sluseholmen, Radisson Collection Hotel Kbh., Charlottehaven Kbh, Comwell Køge Strand, Comwell Kolding, Centralværkstedet Aarhus, Comwell Aarhus. Alle venues som er vant til at servicere mange gæster. 

Dine ønsker er i fokus

Hos os er det dig og dine ønsker, der er i fokus. Teamet vægter dine ønsker og behov højt og sikrer at de bliver afspejlet i eventet. Men står du og mangler inspiration, står vi gerne klar med gode idéer og forslag til dit event. Vi har mange års erfaring og en bred vifte af samarbejdspartnere, hvilket giver rig mulighed for at udvikle det bedst tænkelige arrangement til dig, og med de helt rette leverandører, som kan matche dine ønsker.

Vi er med hele vejen

Det er helt op til dig, hvor meget ansvar du ønsker at have i forbindelse med dit event. Vi kan stå for hele planlægningsprocessen og afviklingen af dit event, så du slet ikke skal tænke på andet, end at møde op og nyde den skønne fest. Ønsker I, i stedet at have en finger med i spillet, kan vi varetage dele af planlægningen efter jeres ønsker. Når du entrerer med vi, møder du mennesker med et sprudlende humør, masser af god energi, kreative ideer – og ikke mindst en brændende lyst til at skabe et fantastisk event for dig.

7 forskellige

Eksempler på større events

 • Firmajulefrokoster 2023

  Kontakt for pris

 • Firmajulefrokost 2023 på D'Angleterre

  1.999 kr. pr. person

 • Firmajulefrokost 2023 på Scandinavia

  fra 1.499 kr. pr. person

 • Firmajulefrokost 2023 på Comwell Køge Strand

  fra 1.399 kr. pr. person

  Minimum 10 gæster

 • Firmajulefrokost 2023 på Centralværkstedet

  1.499 kr. pr. person

 • Firmajulefrokost 2023 på Comwell Kolding

  fra 1.299 kr. pr. person

  Minimum 10 gæster

Kundeudtalelser

Geografiske områder

Hele Danmark
Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark