Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Godstedlund

Intime og eksklusive rammer til livets begivenheder

1-80 gæsterSpisende
Esbern Juhl

Esbern Juhl

Medejer

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Syd for København finder du det intime og ekslusive hotel, hvor de ideelle rammer til at fejre livets begivenheder kan skabes. Omend I skal holde konfirmation, fødselsdag, firmafest eller noget helt fjerde, så kan hotellet danne de perfekte rammer for festen. Ved at holde jeres fest på hotellet får I muligheden for at byde jeres gæster velkommen i det smukke omgivelser og en skøn udsigt til naturen.

Esbern og Thomas står klar til at byde dig og dine gæster velkommen, og vil sørge for at I får en uforglemmelig oplevelse fra start til slut. De sørger for at dække bordene med pænt service og smukke borddekorationer, alt efter hvad du ønsker dig for festen. Det eneste du skal medbringe er dig selv, dine gæster og det gode humør. 

Smagfuld mad

De dygtige kokke på hotellet arbejder både i og med naturen. Maden krydres med årtidens krydderurter og kærlighed og passion for kokkekunsten, der tilsammen skaber en smagsoplevelse, der gør jer tættere med den natur, der omgiver os. 

Overnatning

Når festlighederne har lagt sig, tilbyder hotellet overnatning til dig og dine gæster i hyggelige og hjemlige rammer. Værelserne er beliggende på 1. sal med adgang via trappe. 

Bæredygtige tiltag

På Godstedlund har vi siden vi åbnede i 2017 haft grøn omstilling på dagsordenen.

Vi benytter derfor kun kemi som er svanemærket, Cradle to Cradle og Ecolabel. Vores toiletpapir, ansigtsservietter og håndklædeark er alle skabt af genbrugte mælkekartoner og vores servietter er skabt af madrester. Vanity kits på værelserne er lavet af stenuld. På fællesarealer er der sensorstyret lys, vores vandhaner har sensor og toiletterne har vandsparer.

Vores genanvendelige affald sorteres og køres på genbrugspladsen. Vi har 12 forskellige fraktioner affald, hvor vi selv håndterer 9 og kommunen 3. Alt vores personale bliver grundigt sat ind i vores holdning omkring genbrug og cirkulær økonomi.

4 forskellige

Prispakker

 • Bryllup

  fra 1.995 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Selskabspakke 1

  1.495 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Selskabspakke 2

  1.695 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Selskabspakke 3

  1.795 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

2 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser7

Lokation

Godstedvej 18, 4894 Øster-Ulslev, Danmark

Vilkår og betingelser for Godstedlund

Vi henviser til horestas regler herom

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark