-------
Dato
gæster

Gl. Løgten Strandkro

Strandkro med maritim udsigt til Kalø Slotsruin og Århusbugten

1-80 gæsterSpisende
Vibeke Lindberg Pohl

Vibeke Lindberg Pohl

Tjener

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Du finder strandkroen lige ud til Århusbugten med den fineste udsigt over til Kalø Slotsruin. Oprindeligt var det opført som et pakhus, hvor det senere blev til et købmandshus og til sidst en kro. Når du besøger strandkroen vil du opleve en kombination af natur og gastronomi – alt serveres af et dygtigt, venligt og erfarent personale, som altid gør deres ypperste for at hygge om deres gæster.

På strandkroen har de huset mange festglade mennesker gennem årene. Er du i tvivl om, hvor du skal holde dit næste arrangement, er stedet således et oplagt valg. Uanset om det drejer sig om barnedåb, fødselsdag, bryllup, konfirmation, årets firmafest eller noget helt andet, står teamet bag kroen altid klar med åbne arme til at tage imod jer.

 Når du vælger at holde selskab hos strandkroen bliver du garanteret en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. De ynder altid at give deres gæster en autentisk og kulinarisk oplevelse på deres nostalgiske kro.

Overnatning

Er trangen til et længere festophold på kroen eller blot en overnatning i forbindelse med selskabet, er der mulighed for at leje sig ind på de velindrettede værelser med moderne faciliteter og ikke mindst med havudsigt. De tilbyder overnatning til kr. 400,- pr. person ved minimum 2 personer i lejlighed inkl. morgenmad samt sengelinde og håndklæder. Hvis pladsen er for træng kan Gl. Løgten Strandkro hjælpe med at finde pladser på campingpladsen tæt på.

3 forskellige

Prispakker

 • Selskabspakke

  800 kr. pr. kuvert

 • Bryllup

  850 kr. pr. kuvert

 • Brunch

  315 kr. pr. kuvert

  Minimum 30 gæster

2 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser10

Lokation

Strandvejen 210, 1, Havhusene, 8543 Hornslet, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark