Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Gedulgt

Hold din næste fest i "hemmelige" omgivelser med god mad og cocktails i verdensklasse

40-65 gæsterSpisende
kl. 19:00 - 01:00
Tilkøb af en ekstra times fri bar indtil kl. 02:00 145,- pr. person inkl. moms.
Tanne Morville

Tanne Morville

Executive Manager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Gedulgt Dining

På cocktail baren Gedulgt kan man som privatselskab leje barens 1 sal og få en festlig middag hvor god mad og cocktails forenes. Konceptet hedder Gedulgt Dining og foregår i tidsrummet 19:00 - 01:00. Man kan herudover tilkøbe en ekstra times fri bar hvis man først ønsker at festen slutter kl. 02:00.

Lokalerne

Gedulgt Dining foregår på barens 1. sal, som man får for sig selv, mens resten af baren kører som den plejer. I lokalet spiser man ved høje langborde, som giver en dynamisk stemning i rummet, fordi man er knap så "fastlåst", når først man har sat sig på sin plads. Herudover er musikken den samme som i resten af baren (men lydstyrken kan naturligvis justeres i det enkelte rum). Musikken kan bedst beskrives som funky/disco/soul. Alt i alt er det en spiseoplevelse med en festlig stemning. Der er også mulighed for at tilkoble en DJ pult efter spisningen hvis man selv vil have inflydelse på musikken. 

Spisning

Gedulgt samarbejder med Møller & Damgaard Gastro, som står for maden til Gedulgt Dining. Menuen vil skifte afhængigt af sæson, men består altid af snacks der serveres sammen med en velkomstcocktail efterfulgt af en forret, en hovedret og en dessert. 

Hvis der er allergener o.lign. imødekommer Møller & Damgaard Gastro meget gerne dette, hvis blot det bliver oplyst på forhånd.

Cocktails

Udover en velkomstcocktail får gæsterne serveret cocktails, der er tilpasset de forskellige retter - både en cocktail til forretten, en cocktail til hovedretten og en cocktail til desserten. Der er også mulighed for vin, øl og sodavand under spisningen til de gæster, som foretrækker dette. Efter spisning er der fri bar i en række udvalgte cocktails foruden vin, øl og sodavand. De cocktails man kan vælge mellem til den frie bar, er en blanding af klassiske cocktails og Gedulgt signatur cocktails.

Der kan også laves alkoholfrie cocktails, hvis det er ønsket blandt nogle af selskabets gæster. Hvis der ønskes en alkoholfri velkomstcocktail samt alkoholfrie cocktails til maden til en eller flere gæster, skal det blot oplyses på forhånd.

2 forskellige

Prispakker

 • GEDULGT DINING

  1.195 kr. pr. kuvert

  Minimum 40 gæster

 • Julefrokost

  1.195 kr. pr. kuvert

  Minimum 40 gæster

1 forskellige

Lokale

Faciliteter

 1. Egen drikke tilladt
 2. Egen mad tilladt
 3. Inklusiv mad & drikke
 4. Kan imødekomme allergier
 5. Veganske menuer
 6. Vegetariske menuer
 7. Vin kan medbringes ved proppenge

Aktiviteter og teambuilding

Relevante steder i nærheden

Overnatningsmuligheder
Villa Provence
200 m
Transportmuligheder og parkering
Busstop: Aarhus Rutebilstation
150 m
Togstation: Aarhus banegård
450 m

Lokation

Fredensgade 41, 8000 Aarhus C, Danmark

Vilkår og betingelser for Gedulgt

Aflysning af Gedulgts Dining, skal ske senest 14 dage før arrangementet. Ved senere aflysning, eller udeblivelse, forbeholder vi os retten til at opkræve 25% af den samlede pris for arrangementet.

 

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark