-------
Dato
gæster

FÆNGSLET

Mangler I et unikt sted at holde møde eller konference?

1-800 gæsterSiddende
Julie Bournonville Bergstrøm

Julie Bournonville Bergstrøm

Booking- og salgsansvarlig

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Så bryd ud af de vante rammer og lad FÆNGSLETs rå og autentiske lokaler inspirere – så er I sikret en fængslende oplevelse!

Byd velkommen i en autentisk cellegang, hold oplæg i et råt værksted, styrk samarbejdet med rappelling ned af fængselsmuren, kom på rundvisning i Fængselsmuseet eller nyd en lækker middag i Inspektørens lokale – bare rolig, vi serverer andet end vand og brød. I kan endda fuldende oplevelsen med en overnatning i en tidligere fængselscelle.

Fængslet tilbyder nemlig hele 12 mødelokaler med plads fra 2 – 800 deltagere. FÆNGSLET sikrer et værdifuldt og udbytterigt arrangement, fordi man bare husker bedre, når man kan huske de unikke rammer man befinder sig i.

Inden for murene kan I stadig fornemme historiens vingesus, men lokalerne er opdateret til nutidens krav for at tilgodese de mange årlige konferencegæster.

Så er du nysgerrig på, hvordan du med succes kan anvende de rå rammer, så kontakt FÆNGSLETS konferenceafdeling. De garanterer dig:

 • Fleksibel og grundig planlægning af dit arrangement
 • Dit helt eget område, hvor I ikke skal dele toiletter og pauseområder med andre ”indsatte”
 • Al den historiefortælling, I ønsker
 • At I ikke farer vild, da ”de blå skjorter” fører jer rundt

*psst* Er det nødvendigt med en overnatning efter en lang dag? Så kan vi anbefale FÆNGSLETs eget vandrehjem SleepIn, der er indrettet i den gamle sygeafdeling på statsfængslet.

MODSAT ANDRE FÆNGSLER VIL DET GLÆDE DEM AT BYDE JER VELKOMMEN!

Bæredygtige tiltag

På FÆNGSLET har vi en klar holdning til bæredygtighed. Vi vil passe på ressourcerne både de menneskelige og materielle – og vi vil derigennem tage aktiv del i den globale kamp mod overbelastning af miljøet.

Derfor har vi udarbejdet et bæredygtighedscharter, som beskriver hvilke områder, vi sætter fokus på og hvilke handlinger, vi iværksætter.

Nærværende charter er version 1.0, og vi ser vores arbejde med bæredygtighed som en fortløbende udviklingsproces. I første omgang har vi udvalgt fire fokusområder, som vi vil arbejde med – blandt andet ud fra devisen: Ingen virksomhed kan gøre det hele, men alle kan gøre noget. Herefter vil vi løbende redigere bæredygtighedscharteret og fylde nye målsætninger på.

SOCIALT ANSVAR/MENNESKELIGE RESSOURCER

På FÆNGSLET passer vi på vores medarbejdere og har stort fokus på at skabe et sundt arbejdsmiljø fysisk og psykisk. Vi rækker ud til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, og vi understøtter det lokale foreningsliv.

Flexjobbere og praktikanter

Vi ønsker at give medarbejdere med fysiske og/eller psykiske udfordringer en plads på arbejdsmarkedet og har derfor gennem mange år haft et større antal medarbejdere ansat i flexjob, ligesom vi gerne vil give mennesker under uddannelse muligheden for erhvervserfaring gennem et praktikforløb.

Sundt arbejdsmiljø fysisk og psykisk

Vi arbejder aktivt for en åben og tryg arbejdskultur blandt andet ved at give medarbejdere mulighed for at ytre sig om arbejdsmiljøet. Derfor har vi indført en løbende APV, så udfordringer med arbejdsmiljø kan blive taget op året rundt, og vi afholder årlige MUS med alle medarbejdere.

Lokale foreninger

Vi engagerer de lokale foreninger i vores erhvervs- og kulturarrangementer og støtter derigennem deres foreningsliv.

Efteruddannelse

Vi understøtter medarbejdernes løbende udvikling og arbejdsglæde og giver derfor medarbejderne mulighed for relevant efteruddannelse.

MAD/DRIKKEVARER

På FÆNGSLET har vi truffet nogle klare valg i forhold til den mad og drikke, vi serverer. Ved at minimere plastic og engangsemballage og ved at tænke det lokale ind i valg af råvarer tilstræber vi at belaste miljøet mindst muligt.

Valg af råvarer

Vi tilstræber at bruge lokale og sæsonbetonede råvarer.

Logovandflasker

Vores logovandflasker er co2 neutralt produceret af 100 % genbrugsplast.

Engangsemballage

Vi tilstræber at minimere engangsemballage ved servering.

Madspild

Vi tilstræber at minimere madspild og er derfor meget præcise i vores bestillinger af antal kuverter hos vores eksterne madleverandører.

AFFALD/GENANVENDELIGHED

På FÆNGSLET ligger genanvendelighed dybt i vores DNA, da FÆNGSLET i sig selv er et stort transformationsprojekt, hvor vi genanvender en gammel statsbygning ved at gentænke brugen af den. I vores daglige virke passer vi på miljøet både ved at tænke genanvendelighed ind i alle led og ved at skåne miljøet for unødig skrald.

Affaldssortering

Vi har stort fokus på at sortere al vores affald med henblik på genanvendelighed.

Genanvendelse af madaffald

Vi har indgået en aftale med Daka Refood om afhentning af vores organiske affald, således det sikres at ressourcerne genanvendes til bl.a. foder, gødning og biogas.

Genanvendelse af materialer

Vi genanvender arrangements- og byggematerialer, ligesom vi genbruger allerede eksisterende genstande til vores mange arrangementer.

Håndtering af skrald

Vi har stort fokus på at renholde matriklen både i dagligdagen og efter arrangementer, så affaldet ikke belaster miljøet.

DRIFT/FORBRUG

På FÆNGSLET renoverer vi løbende den gamle bygning, og i den forbindelse har vi stort fokus på at vælge energibesparende løsninger hver gang, vi skifter et gammelt system ud, så vi nedbringer vores energiforbrug væsentligt.

Minimering af energiforbrug

Vi udskifter løbende vores belysning til LED, vi optimerer fjernvarmesystemet, så vi sparer på varmen, og vi udskifter løbende toiletterne til vandbesparende modeller.

Rengøringsprodukter og toiletartikler

Vi bruger primært miljømærkede rengøringsprodukter for at skåne mennesker og miljø.

Lokale håndværkere

Vi tilstræber at hyre lokale håndværkere for at minimere transportbelastningen.

 

3 forskellige

Prispakker

 • Halvdagsmøde

  575 kr. pr. kuvert

  Minimum 2 gæster

 • Dagsmøde

  725 kr. pr. kuvert

  Minimum 2 gæster

 • Heldagsmøde

  1.075 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

14 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Dobbeltværelser16
 2. Gruppeværelser6

6 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Fussingsvej 8, 8700 Horsens, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark