Personlig, nærværende eventarrangør til erhverv

Eve

Eve

Ejer & eventkoordinator

Ring 20 66 36 91Og få hjælp til din booking

Vi er et eventbureauet som sikrer dig en professionel og succesfuld afvikling af jeres kommende event - fra start til slut.

Når du vælger os som dit eventbureau, får du stor ekspertise og professionel afvikling af events. Vi specialiserer sig i både faglige og sociale arrangementer, så omend du skal have planlagt en professionel konference, hvor gæsterne går motiveret derfra, et fantastisk event eller en dag spækket med sjove teambuilding øvelser.

Faglige- og sociale begivenheder

Uanset hvilken type af begivenheder du skal holde, vil vi sørge for at det bliver en succes. Du får en pålidelig og erfaren koordinator, med mere end 18 års erfaring, om end dit event er stort eller småt og du kan læne dig tilbage og nyde eventet for dig og dine gæster. For at planlægge og tilbyde den rette support skal I overveje følgende spørgsmål:

 • Hvorfor samles I?
 • Hvad ønsker I at få ud af jeres event?

Gennem en uforpligtende dialog, klargøres jeres forventninger, behov og ønsker. Derfra udvikles ét eller flere forslag, som præsenteres for jer inden jeres endelige accept. Herfra vil vi koordinere og planlægge alt, så jeres event succesfuldt afvikles. Efter endt event vil du blive bedt om at evaluere og vidensdele, så vi kan foresætte den positive udvikling.

4 forskellige

Individuelle eventydelser

 • Sparringspakke

  Kontakt for pris

 • Koordinering på dagen

  Kontakt for pris

 • Delvis koordinering op til arrangementet

  Kontakt for pris

 • Fuld koordinering fra start til slut

  Kontakt for pris

Kundeudtalelser

Geografiske områder

Hele Danmark
Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark