-------
Dato
gæster

DFDS

Hold din fest- eller selskab flydende på havet

1-1500 gæsterSpisende

Lad DFDS skabe en unik og alternativ oplevelse for dig og dine gæster omend du skal holde fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller noget helt fjerde. Stig om bord på Oslobåden og drag afsted på et 2 dages eventyr til søs og tilbring 2 overnatninger med fest og fejring. Her er kapacitet på helt op til ca. 1500 gæster med i alt 600 kahytter. 

Invitér dine gæster til fest på havet

Når livets højdepunkter skal fejres, vil man gerne forkæles og nyde begivenheden, derfor har DFDS sørget for, at du kan få en hjælpende hånd, så du ikke skal stresse over at planlægge det perfekte arrangement. Festarrangørerne vil hjælpe med alt fra planlægningen og bestillingen, til selve afviklingen af din fest på skibet. Du kan derfor være sikker på, at de bedste rammer skabes for din begivenhed og, at det hele er skræddersyet efter dine ønsker og budget.

På Oslobåden vil hele selskabet nemlig få en unik og skræddersyet oplevelse i ganske særlige rammer. Tænk på det som et flydende hotel i betagende omgivelser, hvor der altid er havudsigt. Det smukke blå hav og de mange muligheder om bord, gør Oslobåden til det sjove alternativ til traditionelle fester og arrangementer. Her er alt samlet ét sted – god mad og dejlige drikkevarer samtidigt med, at ingen skal køre hjem. I har naturligvis også rig mulighed for at benytte skibets mange faciliteter såsom udendørs soldæk, vinbar eller diskotek.

Til at stå for maden og arrangementet er et dygtigt hold af kokke og tjenere. De vil give dine gæster og dig en udsøgt madoplevelse i høj kvalitet, som er baseret på sæsonens friske og bedste råvarer. DFDS har udarbejdet en række menuer, så du har noget konkret og håndgribeligt at forholde dig til og blive inspireret af, men det er ligeledes muligt at sammensætte sin egen selskabsmenu. Arrangementet kan eksempelvis udfolde sig på restaurant Blue Riband, som er Oslobådens selskabsrestaurant, bestillinger på Blue Riband foretages i forbindelse med bestillinger af jeres arrangement ombord. En ting er sikkert, hos DFDS får du en skræddersyet og unik oplevelse, der er svær at matche – og som dine gæster vil snakke om, længe efter I kommer hjem.

Indkvartering om bord

Om bord på Oslobåden får du både funktionelle og eksklusive kahytter med 2 og 4 køjer med eller uden vindue. Samlet set kan DFDS imødekomme helt op til 1500 deltagende gæster, som overnatter på tværs af 600 kahytter. DFDS viser stor omstillingsparathed og efter en dialog med jer om jeres ønsker, viser det sig som regel, at det meste kan lade sig gøre.

Så sender du en forespørgsel, er der stor mulighed for, at dine ønsker bliver opfyldt.

4 forskellige

Prispakker

 • Bronze pakke

  fra 2.154 kr. pr. kuvert

  Minimum 8 gæster

 • Sølvpakke

  fra 3.110 kr. pr. kuvert

  Minimum 8 gæster

 • Guldpakke

  fra 3.510 kr. pr. kuvert

  Minimum 8 gæster

 • Firmafest m. 2 overnatninger

  3.352 kr. pr. kuvert

1 forskellige

Lokale

Faciliteter

 1. Gruppeværelser600

3 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Dampfærgevej 30, 2100 København, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark