Hver gang du booker via Evarto, modtager du et gavekort på op til 500 kr., som kan bruges hos 200+ danske brands.

-

-------
Dato
gæster

Dallund Slot

Fest på Dallund Slot

1-40 gæsterSpisende
Susanne Rasmussen

Susanne Rasmussen

Salg og kundeservice

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

I har hele slottet for jer selv!

OBS: Festen holdes altid med overnatning, da du lejer slottet i 24 timer med festmenu, overnatning og morgenmad dagen efter.

Hold jeres begivenheder i smukke og historiske rammer på dette slot. Du finder slottet på Nordfyn mellem gamle trækroner og med udsigt over egen sø og park, blot 20 minutters kørsel fra Odense. 

Slottets personale er eksperter i at afholde alle former for fester, lige fra bryllup, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde. De kan glædeligt arrangere en fantastisk fest for jer. 

Selskabslokaler

Når I holder fest på slottet, tages hele slottet i brug. I er dermed frie til at gå på opdagelse og har desuden mulighed for at bruge de forskellige lokaler til alle festens aspekter. I kan eksempelvis byde på en velkomstdrink i pavillonen med udsigt over søen eller i en af slottes historiske lokaler. Herefter kan I trække ind i et af de andre lokaler, hvor middagen vil foregå. 

Skøn mad til festen

Med en filosfi om at maden skal være moderne, uformel og kvalitetsbevidst og fremfor alt grøn, sammensættes en sæsonbestemt selskabsmenu med økologiske råvarer, som findes i lokalsamfundet. Du og dine gæster vil budt på en ægte og oprindelig smagsoplevelse af fyn, bestående af klassiske, lokale retter tilsat et moderne twist.

Overnatning & parkering

På slottet tilbyder de 24 skønne værelser, hvor dig og dine gæster kan søge til køjs, når festen har nået sin ende. Derudover tilbyder slottet mulighed for gratis parkering på slottes egen parkeringsplads.

Bæredygtige tiltag

Det er vigtigt for vores og kommende generationer, at bæredygtighed er et fast element i alt, hvad vi foretager os.

Derfor indgår bæredygtighed også i vedtægterne for Dallund Slot, hvor vi forpligter os til en lang række tiltag, såsom fuld åbenhed omkring nuværende og kommende initiativer både i forhold til drift, medarbejdere og kunder.

Dallund Slot blev i løbet af sommeren 2023 B Corp certificeret. At blive B Corp certificeret er et bevis på, at vi arbejder seriøst med bæredygtighed. Og bæredygtighed i bred forstand. Og at vi arbejder for at blive de bedste for verden, og ikke i verden.

Grunden til vi har valgt at blive B Corp certificeret er, at det er den eneste certificering, hvor man som virksomhed måles på hele virksomheden, det vil sige 360 grader, og ikke kun udpluk. Man står således på mål for alt vedrørende miljømæssige og sociale forhold, ligesom man måles på lokal engagement og god ledelse.

 

For yderligere information om B Corp - se link;  https://www.bcorporation.net/en-us/

Det er et af Dallunds Slots vigtigste målsætninger, at reducere udledningen af CO2. Den CO2-forurening, som slottet udleder, modsvares til dels af en CO2-opsamling, i første omgang via vores egen skov og park. Målsætningen er, at vi selv opsamler minimum 1/3 af den CO2 vi udleder.

Vi udarbejder løbende klima og CO2-regnskab, som er frit tilgængeligt.

Kunder, der ønsker det, kan købe CO2-kvoter, der opvejer den forurening, som skyldes transport til og fra slottet.

Vi har to Clever ladestationer, der kan benyttes af slottets gæster.

Vi køber så vidt muligt ind lokalt (Fyn og Ø’erne). Vi laver alt mad fra bunden, og økologi er essentielt for vores køkken. I 2022 har vi modtaget “Det Økologiske Spisemærkes” sølvmærke.

Vi er stolte af, at vores indsats på Dallund Slot blandt andet har medført at Dallund Slot er blevet optaget i møde- og konferenceindustriens verdensomspændende organisation IACC, og at vi med vores høje standarder for bæredygtige møder og konferencer har fået guld-status.

3 forskellige

Prispakker

 • Leje af Dallund Castle

  Kontakt for pris

 • Julefrokost på Dallund Slot

  795 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

 • Julefrokost på Dallund Slot inkl. overnatning

  1.895 kr. pr. kuvert

  Minimum 15 gæster

3 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkeltværelser4
 2. Dobbeltværelser20

2 forskellige

Aktiviteter og teambuilding

Lokation

Dallundvej 63, 5471 Søndersø, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark