Comwell H.C. Andersen Odense

Unikke og inspirerende festlokaler i skønne omgivelser

1100 gæsterSpisende

Comwell H.C. Andersen Odense ligger placeret i det hyggelige og rolige H.C. Andersens kvarter og blot få minutters gang til Odense Station og kun 15 minutters kørsel til man er på motorvejen. Dermed er det let tilgængeligt at komme til, uanset om man kommer i bil eller offentlig transport. Ønsker I at holde selskab i Odense, så er Comwell H.C. Andersen det perfekte sted. De kan afholde alle typer af arrangementer, så om det er en konfirmation, fødselsdag, bryllup, firmafest eller noget helt femte I skal holde, så kan det lade sig gøre på hotellet.

Selskabslokaler

Hotellet kan holde jeres selskab i deres restaurant eller andre lokaler, og kan huse alt fra det lille selskab til den helt store fest. De er eksperter I at arrangere fester, men hvis I har nogle særlige ønsker til festen, skal I blot fortælle dem om det. De pynter lokalet flot op med smukke borde og bordpynt mm., så I får muligheden for ikke at skulle tænke på det op til festen.

Mad til festen

Deres dygtige kokke sammensætter en lækker selskabsmenu til jer, som er baseret på sæsonens bedste og mest friske råvarer. De kommer gerne med forslag og idéer til jeres menu, men vil gerne høre om jeres ønsker dertil, så de kan lave en menu, der passer perfekt til jer.

Du finder Restaurant Hans Christian, gennem en imponerende højloftet foyer og under et skulpturelt mix af Le Klint-lamper. Denne gennemtænkte indretning fortsætter i den nyistandsatte restaurant, hvor bl.a. danske FDB-klassikere og HAY er med til at skabe hyggelige zoner. Menuen er inspireret af det klassiske danske og franske – med en knivspids bistro. Fokus er på sæsonakutelle råvarer og bæredygtighed.

Aktiviteter

Comwell H.C. Andersen i Odense samarbejder med CoastZone, som har udviklet en række innovative og spændende aktiviteter, som du og dine gæster kan nyde godt af. De udvalgte aktivitetsmuligheder varierer alt afhængigt af, hvilket Comwell hotel du besøger. 

Overnatning

Hvis I og jeres gæster har brug for overnatning i forbindelse med festen, kan I booke det ønskede antal værelser på hotellet.

4 forskellige

Prispakker

 • Festpakke 7 timer

  1.148 kr. pr. kuvert

  Minimum 30 gæster

 • Konfirmation & barnedåb

  748 kr. pr. kuvert

  Minimum 30 gæster

 • Bryllupspakke

  1.348 kr. pr. kuvert

 • Fest med overnatning

  Kontakt for pris

21 forskellige

Lokaler

Faciliteter

 1. Betalingspladser1000

Lokation

Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C, Danmark

Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark