25 år med eventplanlægning

Tino

Tino

Direktør & Eventmager

Ring 20 66 36 91 Og få hjælp til din booking

Med mere end 25 års erfaring inden for eventmanagement, er ejer Tino i sit rette element, når der skal skabes forventninger, følelser og fælleskab omkring et event.

Med i rygsækken har Tino bl.a. mange års erfaring med musik, TV og radiomediet, og det kommer til udtryk i planlægningen og afviklingen af større arrangementer.

Tino udviklet også flere Award koncepter hvor Dansk Motorsport Award, Årets Håndværker og Danish Bike Award hører til de mest kendte.

Kompetencer i Events, PR & markedsføring

 • Kunde arrangementer – Vi afvikler kunde og personale arrangementer for de største brands i Danmark. Fra brainstorm fasen til oplæg, budget, projektstyring og eksekvering på selve dagen. Vi er stærke på afviklingen, hvor glæde og nærhed har en meget stor betydning.
 • Firma & private arrangementer – Vi afholder private- og firmaarrangementer i alle størrelser. De har meget af deres udstyr in-house, der gør at de kan levere det meste, samt sætte det pænt op og/eller skræddersy det til lige præcis den fest I ønsker jer og selv kan nyde at deltage i.
 • Road show – Stor, større og størst. Når deres kunder ønsker at lave noget ekstravagant og anderledes, sætter de alle sejl til. Ingen brainstorm er for vild, og ingen opgave er for stor for dem. Jo vildere, jo bedre…
 • Sampling – I forlængelse af event opgaver for deres kunder, tilbyder de hjælp med praktiske opgaver i forbindelse med eksekvering af kampagner, distribution og sampling af produkter. Deres AdVan mobile storskærm bliver flittigt brugt til disse opgaver, da den med meget få midler giver kampagnen et professionelt look.
 • Messer og udstillinger – De har rigtig god erfaring med events på messer. Idéer til, hvordan en messestand kan få den helt rigtige tiltrækning. De tilbyder alt fra små idéer til totalløsninger, hvor de samarbejder med kunden omkring idéudviklingen, indhold og det rette crew.

Udstyr in-house, der sikrer den bedste pris

Vi har næsten alt udstyr in-house, og kan derfor tilbyde den bedste pris. De har blandt andet det følgende udstyr in-house:

 • Telte (Dome telte) – Vi er eksperter i at finde de rigtige løsninger til et hvert arrangement. Deres flotte telte er med til at gøre deres arrangementer lidt anderledes. Teltene kan sættes sammen og måler op til 5 meter til kip, og har grundareal op mod 350 m2.
 • Scooter Bar - Den flotte mintgrønne Piaggio Scooter er bygget om til en ekslusiv mobil bar, hvor der kan serveres både øl og drinks fra hanerne fra siden, og lækker kaffe fra den bagerste del. En bar der med sikkerhed skaber opsigt!
 • AdVan (storskærmsbil) – Lej deres Advan og få meget mere end hvad der normalt er omfattet ved leje af en storskærm. Dette er uden sammenligning, ifølge os, Danmarks fedeste transportable storskærm. LED skærmen er 7m2 stor og inden bag ved finder du et unikt lokale til f.eks. bar, mødelokale, udstilling mm.
 • LED trailer – Deres mobile storskærm på 5m2 er en effektiv platform til events, hvor budskabet skal ud til et større publikum. Skærmen kan både vise film og billeder. Den solide skærm kan opstilles overalt, både inde og ude. Den er især velegnet til udendørs events, da den meget kraftige LED skærm sikrer, at indholdet står knivskarpt både i solskin og efter mørkets frembrud. Skærmen tåler regnvejr.
 • Event trailer – Deres event trailer er perfekt til messer, udstilling, bar, billetsalg, produkt display m.m. Traileren er matsort foliebeklædt og er nem at brand op med logo, foto m.m. Ydermere hænger der en 42″ TV skærm på endevæggen samt muligheden for 2 x eksterne 32″ TV skærme på højkant på fronten af traileren ved trappen. De tilbyder transport, opstilling og nedtagning. Man kan også selv stå for transporten.
 • Food trucks – Deres flotte guldfarvede food truck kan bookes til events, fester, receptioner m.m. hvor duften af pølser eller burgers, cocio og Jolly Cola vil bringe nostalgien frem hos alle gæster. Brug den som natmadsvogn til julefrokosten, til konfirmationen, til brylluppet eller noget helt fjerde.
 • Kaffe bar – Deres kaffe Bar skaber en god stemning alle steder. Kaffevognen kan enten være fuldautomatisk og kan bruges uden personale, eller der kan komme en barista med.
 • Bar – De har mange forskellige bar løsninger, der giver dit arrangement et løft.

8 forskellige

Eksempler på større events

 • Julefrokost

  Kontakt for pris

 • Firma Festival og firmafest

  Kontakt for pris

 • Private fester

  Kontakt for pris

 • Messer og opbygning af messestand

  Kontakt for pris

 • Award Shows

  Kontakt for pris

 • VIP område

  Kontakt for pris

1 forskellige

Individuelle eventydelser

 • Udlejning af telte, food trucks m.v.

  fra 5.000 kr. pr. ydelse

Kundeudtalelser

Geografiske områder

Storkøbenhavn
Sjælland og øerne
Fyn
Sydjylland
Midtjylland
Ingen binding eller betaling

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Start din søgning og opdag mere end 950 steder fordelt over hele Danmark