Find og book stedet til konference i Ringsted

Få det største overblik over konferencesteder og deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud,

der matcher dine ønsker & dato -

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Udvalgte geografiske områder og byer

Populære filtre for konference Ringsted

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine forventninger til sted og konference

Giv en kort beskrivelse af det sted, du søger, og hvilken type konference, du ønsker at afholde, herunder antal deltagere, ønsket dato, budget og eventuelle særlige krav eller ønsker.

2

Vi finder stedet i Ringsted, der passer til din konference

Med afsæt i din beskrivelse undersøger vi nøje, hvilke steder i Ringsted, der kan skabe de bedste rammer om din konference, herunder hoteller, konferencecentre og mødelokaler.

3

Du modtager op til tre tilbud på en konference i Ringsted

De tre udvalgte steder sender dig direkte et tilbud på, hvordan du kan afholde din konference, herunder pris, faciliteter og eventuelle tilbud om teambuilding eller aktiviteter. Nu er det op til dig at vurdere, om et af stederne stemmer overens med dine forventninger, og vælge det bedste tilbud til din konference.

FAQ om konference i Ringsted

Ringsted i hjertet af Sjælland, Danmark, tilbyder en række aktiviteter for konferencedeltagere. Sct. Bendt Kirke er en af de mest betydningsfulde kulturelle attraktioner i Danmark, og Ringsted Radiomuseum og Skjoldnæsholm Tram Museum kan give et unikt indblik i radio- og transportteknologi. Ringsted Golfklub tilbyder en smuk bane, og området omkring Ringsted er perfekt til vandreture og cykelture. Team-building aktiviteter som madlavnings- eller cocktailworkshops, bueskydning og escape rooms kan arrangeres for at fremme samarbejde og kommunikation.

...

Hos Evarto kan du finde en lang række steder, der ikke kun tilbyder fremragende konferencefaciliteter, men også overnatningsmuligheder. Forestil dig bekvemmeligheden ved at kunne blive på samme sted, hvor din konference afholdes, og spar tid og kræfter på transport. Dette kan f.eks. ske i Ringsted på Scandic Ringsted og Sørup Herregaard.

...

Ringsted ligger i hjertet af Sjælland, Danmark, og kan nemt nås med tog, bus eller bil. Der er også en lufthavn i København, der ligger ca. en times kørsel væk.

...

Ja, der er flere transportmuligheder i Ringsted, herunder taxaer og busser. Du kan også arrangere en privat transport til dine deltagere med en tredjeparts transporttjeneste.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Konferencelokaler og -centre i København og på Sjælland

Find og book de ideelle konferencesteder nær dig

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark