Find et sted til jeres bryllup i naturen

Få det største overblik over steder, som kan afvikle et bryllup i naturen

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Naturskønne bryllupssteder

Populære filtre for bryllup i naturen

FAQ om afholdelse af bryllupper i naturen

På grund af det danske klima kan det være en rigtig god idé at have en backup-plan til sit bryllup i naturen, hvis vejret ikke arter sig. Man kan f.eks. sørge for, at der er telte eller andre overdækningsmuligheder til rådighed, eller at man har mulighed for at flytte det udendørs bryllup indenfor. Hos Evarto er stederne vant til at arrangere bryllupper i naturen, og de kan dermed sikre professionel erfaring og hjælp til at håndtere uforudsete situationer.

...

Ja, det har vi hos Evarto! Vi har over 150 forskellige steder med mulighed for bryllup i naturen samt overnatning.

...

Bryllupper i naturen åbner op for en masse spændende og interessante muligheder for dekoration. Det er oplagt at bruge naturlige elementer og temaer som blomster og planter til et bryllup i naturen. Du kan også overveje et romantisk, vintage-stil eller boheme-tema, da det passer perfekt til den naturlige bryllupsstemning. En god idé til bryllupper i naturen er også at anvende farverig og stemningsfuld belysning.

...

Et bryllup i naturen kan skabe en unik, romantisk og smuk kulisse for jeres store dag. Naturen med dens smukke blomster, træer og landskaber kan medvirke til en mere afslappet og naturlig atmosfære. Ofte vælger man også at afholde vielsen udendørs, når man holder et bryllup i naturen, hvilket er blevet mere moderne og populært. Samlet set giver et naturbryllup en mere unik og mindeværdig oplevelse, som brudeparret og gæsterne vil huske i lang tid.

...

Et bryllup i naturen kan sagtens planlægges med fokus på bæredygtighed. Du kan f.eks. vælge bæredygtige materialer til borddækning og dekoration, servere vegetarisk eller vegansk mad, og benytte miljøvenlige transportmidler. Det er oplagt at holde et bryllup i naturen, hvis man er interesseret i at arrangere et bæredygtigt bryllup, da det naturlige element spiller godt sammen med bæredygtige tiltag.

...

Evarto introduktion video
Kun 30 sek
Film set på TV2

Hvorfor bruge Evarto

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Peter Brinch Johansen Customer success manager

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark